fbpx

Ons team zorgt voor een nette, eerlijke, snelle en kwaliteitsvolle opvolging en uitvoering van uw project. We zijn actief in een straal van 30 km rond Dendermonde. Voor grotere projecten kan die cirkel wel wat worden vergroot.

1

We bekijken doelgericht, op maat en naar wens wat de beste oplossing is voor het klimatiseren van uw zwembad, woning, bedrijfsruimte, … en dat tegen een eerlijke prijs. We komen gratis langs, bekijken de ruimte en de mogelijkheden daarbinnen, en bespreken met u wat de wensen en noden zijn. Zo krijgt u meteen ter plekke deskundig advies en volgt kort daarop een vrijblijvende offerte op maat.

2

Bij bevestiging plannen we een datum voor de installatie en krijgt u een woordje uitleg over wat u als volgende stappen kunt verwachten. U ontvangt ook een voorschotfactuur en zodra we die betaling hebben ontvangen plaatsen we de bestelling bij de leverancier.

3

De installatie kan kort daarop gebeuren. Nadat alles vakkundig is aangesloten vult onze technieker conform de Europese regelgeving het onderhoudsboekje in en voert hij de nodige lek- en druktesten uit. Uiteraard krijgt u ter plaatse meteen al een woordje uitleg over hoe alles werkt.

4

Achteraf ontvangt u via e-mail nog een handleiding van de toestellen, de nabetalingsfactuur, en een vrijblijvend voorstel voor een onderhoudscontract. Alle relevante gegevens over de installatie worden online in Climapulse geregistreerd, en u krijgt een eigen login zodat u dit gelijk wanneer kunt nakijken.

5

Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract zorgen wij voor de nodige opvolging, en contacteren we u tijdig om dit onderhoud in te plannen, zodat u dat zelf niet moet bijhouden.