fbpx

Wij zijn een jong bedrijf met een korte maar krachtige geschiedenis. 

VDP Klima Services ziet het levenslicht in april 2016. Met een tiental jaar ervaring in verschillende koeltechnische bedrijven achter de kiezen, besluit Wouter dat hij de nodige kennis, vaardigheden en contacten heeft om voor eigen rekening te beginnen werken. Hij overtuigt zijn zus Soetkin om hem in de administratie te ondersteunen.

In het eerste levensjaar van het bedrijfje worden de opdrachten in onderaanneming geleidelijk aan vervangen door eigen opdrachten. De zaken gaan goed en tegen het eind van het jaar wordt de eenmanszaak omgedoopt tot een bvba.

In 2017 blijft het klantenbestand gestaag groeien. Naast particuliere klanten wordt hier en daar ook samengewerkt met andere bouwbedrijven uit de regio om mooie projecten te realiseren.

Eind 2018 koopt VDP Klima Services een magazijn in ruwbouw. Het nieuwe magazijn wordt volledig ingericht met bureau, vergaderzaal, sanitaire voorzieningen, keuken, heftruck, hoogtewerker, rekken …

Met de komst van een Danny is het bedrijf sinds april 2020 nog eens meer dan 30 jaar ervaring rijker.

In 2021 wordt voor de eerste keer een openbare aanbesteding toegekend aan het VDP-team. Een mooi project in hartje Brussel waar we het jaar naarstig mee mochten beginnen. Met Hans erbij sinds maart 2021 als vierde sterke kracht, blijven we bouwen aan de groei van ons bedrijf.

2022 is het jaar van onze jonkies: Neill komt vast in dienst na een fijne periode van vakantiewerk. We starten ook een mooie samenwerking met de school GO! talent Dendermonde, en schieten meteen de hoofdprijs af met Kenji als eerste stagestudent. Want wat heb je aan kennis en ervaring als je die niet kan delen met de volgende generatie?