fbpx

Als klein maar fijn bedrijf willen wij onze persoonlijke betrokkenheid uitspelen als troef t.o.v. de grotere firma’s. Alles gebeurt door onze installateurs. Bij ons krijgt u dus geen verkoper over de vloer die misschien wel goed op de hoogte is van bepaalde toestellen, maar minder kaas heeft gegeten van de technische kant van de zaak. Dit betekent ook dat wij niet denken in termen van dossiers of klantennummers. Wij kunnen ons elke concrete casus snel voor de geest halen en adequaat inspelen op eventuele problemen.

GEEN VERKOPERS
Het is belangrijk dat u van bij het begin de juiste oplossing krijgt aangeboden, niet de duurste. Daarom komen onze koeltechniekers ter plaatse om de ruimte in te schatten en de verschillende opties met u te overlopen. Vervolgens kunnen we een gratis en vrijblijvende offerte op maat voorstellen.

GEEN VAST MERK
We zijn niet gebonden aan één leverancier. Daardoor kunnen we totaal onafhankelijk een offerte voorstellen van verschillende merken, volledig volgens de wensen en noden van de klant.

VAKMANSCHAP
Onze koeltechniekers hebben een zeer brede vakkennis, jarenlange ervaring, en een goede werkethiek. De installatie gebeurt altijd tegen een hoge afwerkingsgraad. Kabels en leidingen worden professioneel weggewerkt: ofwel d.m.v. kabelgoten, ofwel wordt alles volledig onzichtbaar gemaakt en weggewerkt op of in de muur, vloer of plafond.

CERTIFICATEN
Fujitsu Platinum partner
Rescert warmtepompen certificaat
Erkend aannemer klasse 2 Categorie D18
VCA VOL
Koeltechnisch bedrijf voor Vlaanderen + Brussel + Wallonië
Gecertificeerde koeltechniekers categorie 1

KWALITEIT
We werken altijd met kwalitatief hoogstaande materialen. Uiteraard geldt dat voor de toestellen zelf, maar ook het gereedschap draagt ertoe bij dat de installatie erg vlot kan verlopen. De toestellen hebben minstens een energie label A en een hoge COP (Coefficient of Performance). Dit betekent dat ze voor elke verbruikte kW aan vele malen meer warmte genereren. Dat zorgt voor een energiezuinige oplossing en biedt daardoor ook een oplossing als volwaardig verwarmingssysteem. Dat komt zowel het milieu als uw energierekening ten goede.