fbpx
5/5

Tevreden klanten, daar doen we het voor. Onze scores op Google en Facebook liegen er niet om. Neem gerust een kijkje om te ontdekken waarom onze klanten onze aanpak zo appreciëren. Of laat u overtuigen door onderstaande bloemlezing. Voor ons klinkt dit als pure poëzie!

 • positive review  Op en top vakwerk !

  thumb Hilde Jacobs
  6/23/2016

  positive review  Vorige week airco laten plaatsen 👍mooi werk geleverd,super tevreden 👏met dank aan VDP Klima Services

  thumb Rudy En Ann Pauwels
  10/27/2020

  positive review  Topper en collega waar je kan op rekenen 👌

  thumb Erwin-tamara Roosenboom-velleman
  5/15/2020
 • positive review  5 plus plus plus waard , een echte aanrader . Meer dan tevreden, nogmaals dank aan Wouter .

  thumb Christel Van Extergem
  8/09/2018

  positive review  Super tevreden over de geleverde kwaliteit! Kan VDP Services echt aanbevelen!

  thumb Wendy Van Damme
  9/20/2020

  positive review  Juist airco laten zetten!! Prijs-kwaliteit 🔝 Airco monteren 🔝 Afspraken nakomen🔝 Afwerking 🔝🔝🔝 Aanrader 🌟

  thumb Bart Vackier
  8/18/2020
Wouter was niet alleen super correct wat de prijstelling betrof, maar was uiterst professioneel bij de installatie. Daarenboven was hij zeer voorzichtig om niets te beschadigen en zorgde ook dat er niet te veel vuil en stof was. Het beetje vuil en stof heeft hij nadien ook netjes opgeruimd. Wat de installatie betreft kan ik ook alleen positief zijn: deze werkt perfect en wat het elektriciteitsverbruik betreft is deze gehalveerd. Ik wens Wouter dan nog veel succes toe. Mogelijke klanten met vragen mogen mij altijd contacteren.
Johan Van Tichelen
Snelle respons op vraag naar offerte. Prijs kwaliteit is zeker in orde. Goede voorlichting en kennis van zaken. De installatie wordt met zorg uitgevoerd en alles netjes opgeruimd. Het is nu 1 jaar geleden dat er 2 airco’ s werden geplaatst en ze zijn keurig geplaatst en werken uitstekend. Een aanrader.
Theo van Bavel
Stipt op tijd verschijnt Wouter, enkele dagen later ontvangen we zoals afgesproken een offerte. Eens de beslissing gevallen wordt een datum afgesproken voor de plaatsing en het moet gezegd: Wouter is er heel vroeg, werkt snel door en op anderhalve dag is de klus geklaard. Maar vooral: zo proper en netjes, dat heb ik bij nog niet veel installateurs gezien (en wij zijn aan het verbouwen, dus we hebben wel wat ervaring met allerhande installateurs ?) Tot binnenkort, want dan komt Wouter terug voor het jaarlijkse onderhoud!
Iris Van Damme
Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werken en de snelle reactie op onze aanvraag tot plaatsing.
Mariethérèse Vannieuwenhove
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken alsook de na service.
Bart Cornu
We zijn uitermate tevreden van Wouter zijn werk! Zo tevreden zelfs dat we zouden durven vragen of Wouter nog een vierde module op onze slaapkamer zou willen installeren 😉
Sylvie De Laere
Bedankt voor de goede service, prima installatie en goede zorgen. Je mag ons tot jullie tevreden cliënteel rekenen.
Ro Baekelandt – fotostudio QUALIPHOT
Top service werken zijn zeer goed uitgewerkt. Heb dit met nog geen enkele firma meegemaakt zo professioneel. Zeker prijsofferte aanvragen zeer goed van prijs.
Tom Formesyn
Een professionele begeleiding, een snelle service (ook ’s avonds en in het weekend), sterke technische kennis en dat allemaal voor een scherpe prijs. Ik zou VDP Klima Services direct terug vragen voor een extra installatie en aanbevelen bij familie & vrienden.
W. Van Acker
Op en top vakwerk!
Hilde Jacobs
Knap werk afgeleverd. Zeer tevreden met het resultaat !!
Jean-Marie Van de Gucht
Afspraak perfect nageleefd. Mooie afwerking. Goede uitleg bij opstarten. Proficiat. ZEKER aanrader!!!
Fabian en Elsy
Het plaatsen van de airco is veilig en vlot verlopen. We zijn zéér tevreden van onze airco, geen opmerkingen! Vriendelijke plaatsers, proper werk geleverd, snel en duidelijke uitleg, we zouden jullie aan iedereen aanbevelen! Ook duidelijke communicatie en zeer planmatig werk, zo hebben we het graag.
Fam. De Smet – Monsieur